Ναυτικός Όμιλος Κοζάνης: Συμμετοχή αθλητών του με την Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας 2017

1 Min Read

Το επόμενο Σαββατοκύριακο, 9 και 10 Σεπτεμβρίου, διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας κατηγοριών Παίδων – Kορασίδων και Εφήβων – Νεανίδων (2017 BALKAN ROWING CHAMPIONSHIPS / Juniors / 2000m – http://www.worldrowing.com/events/2017-balkan-rowing-championships/event-information).
Η Εθνική μας Ομάδα συμμετέχει με 37 αθλητές μεταξύ των οποίων και οι αθλητές του ομίλου μας Θοδωρής Λαπίκωφ, Γιάννης Πεκόπουλος Τσικαρδάνης, Κωνσταντίνος Μεχτερίδης και Γιώργος Μακρυγιάννης, οι οποίοι στις δοκιμασίες προκρίσεων και επιλογής κατέλαβαν την πρώτη θέση πανελλαδικά στην τετράκωπο παίδων (Πηγή: http://kopilasia.gr/%CE%BD%CE%AD%CE%B1/oi-37-athlites-gia-tous-valkanikous/).
Οι αθλητές μας θα αγωνιστούν στην Κωνσταντινούπολη μαζί με άλλους τέσσερις αθλητές, στην Ελληνική οκτάκωπο παίδων το Σάββατο και ως πλήρωμα στην Ελληνική τετράκωπο παίδων την Κυριακή.
Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές για την μεγάλη αυτή διάκριση και εύχεται σ’ αυτούς και σε όλη την Εθνική Ομάδα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!!!

Μοιραστείτε την είδηση