Ο δικός τους καρκίνος του μαστού

1 Min Read

Είναι λέξεις που φοβόμαστε να βάλουμε στο στόμα μας. Που ακούγονται απειλητικές και τις αποφεύγουμε, λες και θέλουμε με αυτό τον τρόπο να ξορκίσουμε το κακό. Η γνώση, όμως, απελευθερώνει. Όσο πιο ανοιχτά μιλάμε για όσα μας απασχολούν, τόσο βοηθάμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας.

Σήμερα το απόγευμα έχω την τιμή να βρεθώ σε μια συζήτηση μεταξύ γυναικών που μοιράζονται τις δικές τους προσωπικές ιστορίες με τον καρκίνο του μαστού.

Θα μιλήσουμε χωρίς ευφημισμούς και υπερβολές για τον καρκίνο του μαστού με τρεις διαφορετικές προσωπικότητες, για τις οποίες η ιδιότητα «πρώην ασθενής με καρκίνο του μαστού» είναι μια από τις πολλές που τις χαρακτηρίζουν.

Η Φανή Δινοπούλου, η Βερόνικα Καρυπίδου και η Αναστασία Marsall έχουν αποδείξει με τη στάση τους ως τώρα ότι μπορούν να δείξουν το δρόμο και όπως λέει η Αναστασία στο podcast του «Χ» ακόμα και αυτή τη μεγάλη δυσκολία να την αντιμετωπίσουν με χάρη.

Είναι μια εκδήλωση που απευθύνεται σε όλες και όλους μας. Και σε αυτές που έχουν νοσήσει και σε αυτές που δεν έχουν νοσήσει, αλλά και σ’ εκείνους κι εκείνες που συνάντησαν το καρκίνο του μαστού ως σύντροφοι, σύζυγοι, γονείς, παιδιά εκείνων που νόσησαν.

Μοιραστείτε την είδηση