Στο Λευτέρη Πλασκοβίτη τα ηνία του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης

1 Min Read

Καθήκοντα Καλλιτεχνικού Συμβούλου (με ουσιαστικό ρόλο Καλλιτεχνικού Διευθυντή) του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης μέχρι τέλος του έτους  θα αναλάβει ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και θεατρικός παραγωγός Λευτέρης Πλασκοβίτης, μετά από σχετική πρόταση του Προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ Νίκου Κέφαλου.

Έτσι φαίνεται να μπαίνει ένα τέλος στο σήριαλ της ανάληψης της  διεύθυνσης του ΔΗΠΕΘΕ από τον  Γιώτη Βασιλειάδη, καθώς το Υπουργείο Πολιτισμού δεν δείχνει πρόθεση να εξετάσει το αίτημα επανεξέτασης που έστειλε το ΔΗΠΕΘΕ μετά την αρχική απόρριψη του φακέλου.

Σύμφωνα με τον Νίκο Κέφαλο η επιλογή του κ. Πλασκοβίτη γίνεται «προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του ΔΗΠΕΘΕ» ενώ να σημειώσουμε πως θα είναι αμισθί μετά από πρόταση του ιδίου με το ΔΗΠΕΘΕ να του καλύπτει τα έξοδα διαμονής και φιλοξενίας.

Ο Κερκυραίος Λευτέρης Πλασκοβίτης έχει μεγάλη ιστορία στο χώρο του θεάτρου και έχει διατελέσει παλαιότερα συνεργάτης του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Νίκου Κούρκουλου και στη συνέχεια του Καλλιτεχνικού Διευθυντή  του ΚΘΒΕ Βασίλη Παπαβασιλείου.

Μοιραστείτε την είδηση