«Στων Αγίων τα νερά» ταξίδεψε το κοινό ο Χάρης Γκατζόφλιας

2 Min Read
Μια πανέμορφη μουσική βραδιά χάρισε στους πολυπληθείς φίλους του, λίγο πριν τη λήξη των καλοκαιρινών μουσικών του εκδηλώσεων, ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης.
«Οδηγός» στο μουσικό ταξίδι ήταν ο Κοζανίτης δημιουργός Χάρης Γκατζόφλιας με την παρουσίαση της καινούργιας του δουλειάς με τίτλο «Στων άγιων τα νερά» που περιλάμβανε επτά καινούρια τραγούδια σε στίχους του Λάζαρου Αντωνιάδη.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε και τραγούδια από Χατζηδάκη, Θεοδωράκη, Ξαρχάκο, Τσιτσάνη, Κραουνάκη, Ρεμπούτσικα και άλλους δημιουργούς.
Ο Χάρης Γκατζόφλιας έχει αρκετά πια χρόνια που δεν ζει στην Κοζάνη, αλλά δεν έχει κόψει τους δεσμούς του με την πόλη, καθώς οι γονείς και η αδελφή του ζουν εδώ.
Στο Φιλοπρόοδο, το βράδυ της Δευτέρας, έγινε η πρώτη παρουσίαση της δουλειάς που ολοκληρώθηκε πριν από ένα χρόνο. Μιλώντας για τη γνωριμία του με το στιχουργό Λάζαρο Αντωνιάδη, ο Χάρης Γκατζόφλιας ανέφερε ότι έγινε πριν από τρία χρόνια μέσω μιας ραδιοφωνικής εκπομπής.
Για πρώτη φορά στο στέκι ακούστηκε κι ένα τραγούδι σε πρώτη εκτέλεση, μια σημαντική δουλειά μελοποίηση της ποίησης της Μαρίας Πολυδούρη από το συνθέτη.
Στη σκηνή βρέθηκαν οι ερμηνευτές Κική Τσαλίκη και Θάνος Παπαγεωργίου και οι μουσικοί Θάνος Σταυρίδης – ακορντεόν, Στέλλα Τέμπρελη – τσέλο, Αντώνης Μαυρουδής – τύμπανα. Στο πιάνο και τις ενορχηστρώσεις ήταν ο συνθέτης Χάρης Γκατζόφλιας.
Σωκράτης Μουτίδης

 

Μοιραστείτε την είδηση