Τα «όνειρα ψυχών» εκθέτουν τα έργα τους

2 Min Read

Η ομάδα μαθητών και μαθητριών του περιοδικού «Όνειρα Ψυχών» από το 3ο ΓΕΛ Κοζάνης, εγκαινιάζουν την εικαστική και ποιητική έκθεση τους, στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, τη Δευτέρα 16 Μαΐου στις 7μ.μ., με τίτλο «Εφηβεία: Μια όμορφη ηλικία».

Στα εγκαίνια της έκθεσης η μαθητική ομάδα θα παρουσιάσει τα ζωγραφικά της έργα, τα ποιήματα της και τις φωτογραφίες τους μέσα από τα οποία αποτυπώνουν τις προκλήσεις, τις δυσκολίες και την άγρια ομορφιά της εφηβείας, μέσα από το φρέσκο βλέμμα τους, όπως τη βιώνουν καθημερινά. Επίσης θα μιλήσουν για την εμπειρία τους και θα επενδύσουν μουσικά την εκδήλωση.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 16 έως τις 31 Μαϊου.

Στην έκθεση θα  συμμετέχουν με εικαστικά έργα και ποιήματα οι μαθητές-τριες του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης: Μαγδαληνή Αγραφιώτη, Κασσάνδρα Αφούρα, Θοδωρής Βλάχος, Άννα Μαρία Γιαννούλη, Γλυκερία Γκρανοπούλου, Ευανθία Γώγου, Δημήτρης Ζάχος, Μαρία Ζιάμπα, Μαρίνα Καντζόγλου, Μανώλης Καράμπελας, Παρασκευή Καραπάτσιου, Σοφία Κεχαγιόγλου, Πασχάλης Κολοβός, Ανδρονίκη Κοσμά, Ελευθερία Κουρκούτα, Βερενίκη Κουταβά, Ειρήνη Κυρατζίδου, Άννα Μαλόκου, Βασιλική Μούντζια, Ειρήνη Νάνου, Παρασκευή Μπουρνιώτη, Πηνελόπη Πασχαλίδου, Γεωργία Δέσποινα Πατρασκάκη, Ελισσάβετ Σοφίδου, Ειρήνη Τσιτυρίδου.

 

Στα εγκαίνια της έκθεσης προλογίζουν οι μαθητές/τριες: Κατερίνα Ζαγορίτη και Αργύρης Καραθανάσης, ενώ πλαισιώνουν μουσικά οι μαθητές/-τριες: Ανδρέας Βρόντζος, Ιωάννα Κοντού και Έρικα Παπαθανασίου.

 

Την επιμέλεια της έκθεσης συντόνισε η Γλύκα Διονυσοπούλου, υποψήφια διδάκτωρ Ιστορίας της Τέχνης και εικαστικός.

 

Μοιραστείτε την είδηση