Την Παρασκευή τα εγκαίνια του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου Εορδαίας στο Μποδοσάκειο παρουσία της υφυπουργού Εργασίας Δόμνας Μιχαηλίδου

1 Min Read

Την Παρασκευή 29 Απριλίου στις 12.30 το μεσημέρι θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου Εορδαίας στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, από την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος βρεφονηπιακός σταθμός βρισκόταν σε αδράνεια για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς δεν είχε ολοκληρωθεί η κατασκευή του. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Εορδαίας «η δημοτική αρχή με συγκεκριμένες ενέργειες που απαιτούνταν και κυρίως με την υπογραφή σύμβασης παραχώρησης της χρήσης του συγκεκριμένου χώρου από το Υπουργείο Υγείας προς το Δήμο Εορδαίας, κατόρθωσε να αποπερατώσει όλες τις εργασίες παρέχοντας, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, μία σύγχρονη κοινωνική δομή στις υπηρεσίες των πολιτών».

Οι εγκαταστάσεις κατασκευάστηκαν από το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, μέσω του ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας  και παραχωρήθηκαν εν συνεχεία στο Δήμο Εορδαίας, με στόχο να καλύψουν μια σημαντική κοινωνική ανάγκη, προσφέροντας στα βρέφη και τα νήπια της περιοχής έναν ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο χώρο, με εξειδικευμένο προσωπικό. Στο χώρο πρόκειται να φιλοξενηθούν 27 βρέφη και 25 νήπια.

 

Μοιραστείτε την είδηση