Αλμοδοβάρ αυτή την εβδομάδα στο «Ολύμπιον»

4 Min Read

Με μια αλμοδοβαρική ταινία «Παράλληλες Μητέρες» και πλούσιο πρόγραμμα για τους μικρούς φίλους ξεκινά η κινηματογραφική εβδομάδα στο «Ολύμπιον».

Παράλληλες μητέρες
Δύο γυναίκες, η Τζάνις και η Άννα, βρίσκονται σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου όπου πρόκειται να γεννήσουν. Και οι δύο είναι ανύπαντρες και έμειναν έγκυες χωρίς να το είχαν προγραμματίσει, και βρίσκονται εκεί χωρίς τους πατεράδες των μωρών τους.
Η μεγαλύτερη από τις δύο (Πενέλοπε Κρουζ), Τζάνις, δε μετανιώνει για την επιλογή της να γίνει μητέρα, αντίθετα είναι πανευτυχής.
Η Άνα, από την άλλη, είναι έφηβη και έντρομη και μετανιωμένη για αυτό που συμβαίνει.
Η Τζάνις προσπαθεί να την ενθαρρύνει, όσο και οι δυο τους διασχίζουν σαν υπνωτισμένες τους διαδρόμους του νοσοκομείου.
Τα λίγα λόγια που θα ανταλλάξουν στις ώρες αυτές θα δημιουργήσουν έναν πολύ στενό δεσμό ανάμεσα στις δυο τους, δεσμός ο οποίος αναπτύσσεται και περιπλέκεται, αλλάζοντας τις ζωές τους για πάντα.
Αίθουσα 2 1 ΠΡΟΒΟΛΗ 9.30

Πήτερ Ράμπιτ 2: Ο λαγός το ‘σκασε
Η Μπέα και ο Τόμας έχουν παντρευτεί και ο Πίτερ Ραμπιτ με τους υπόλοιπους λαγούς έχουν φτιάξει μια μικρή οικογένεια.
Ο Πίτερ αν και προσπαθεί είναι και πάλι εκείνος που με τις σκανταλιές του, μοιάζει παράταιρος.
Μακριά από τον κήπο, ο Πίτερ πηγαίνει στην κοντινή πόλη όπου βρίσκει έναν κόσμο που οι σκανταλιές εκτιμώνται, αλλά όταν η οικογένειά του θα ρισκάρει τα πάντα για να τον βρει, πρέπει κι ο ίδιος να επιλέξει τι είδους λαγός θέλει να είναι.
Αίθουσα 1 1 ΠΡΟΒΟΛΗ 7.00 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Eternals
Ποιοι είναι οι Eternals; Οι Eternals είναι μία φυλή που δημιουργήθηκε από τους Celestials όταν αυτοί επισκέφτηκαν τη Γη και άρχισαν να κάνουν πειράματα στο ανθρώπινο είδος που ακόμα βρισκόταν στο στάδιο του Νεάντερνταλ. Παρότι τα εξωτερικά τους χαρακτηριστικά που μοιάζουν με αυτά των ανθρώπων, οι Eternals μπορούν να ζήσουν αιώνια (δεν είναι όμως εντελώς αθάνατοι). Επίσης δεν αναπαράγονται με την ίδια ευκολία, γι’ αυτό και ο αριθμός τους παραμένει σε ελεγχόμενα επίπεδα. Παράλληλα όμως με τους Eternals, οι Celestials δημιούργησαν και τους Deviants, μια φυλή με ασταθή γενετικά χαρακτηριστικά και παραμορφωμένη στα όρια της τερατογένεσης, και οι Eternals παρέμειναν στη Γη σαν φύλακες για να την προστατεύουν από τους φριχτούς Deviants.
Η ταινία εστιάζει στην Thena και τον Ikaris και τη μεταξύ τους σχέση. Η Thena (Angelina Jolie) είναι η πιο δυνατή μεταξύ των Eternals και η πιο μυστηριώδης. Ο δε Ikaris (Richard Madden) είναι ένας δεινός πολεμιστής, οι περιπέτειες του οποίου κρατούν από την αρχαιότητα.
2 ΠΡΟΒΟΛΕΣ 6.30 (ΑΙΘΟΥΣΑ 2) & 9.30 (ΑΙΘΟΥΣΑ 1)

Οικογένεια Άνταμς (2)
Η αγαπημένη, αλλόκοτη φαμίλια επανέρχεται με τη συνέχεια κινουμένων σχεδίων Η Οικογένεια Άνταμς 2. Σε αυτήν την ολοκαίνουρια ταινία, οι Άνταμς μπερδεύονται ξανά σε παλαβές περιπέτειες και βρίσκονται μπλεγμένοι σε ξεκαρδιστικά σκηνικά, με κάθε είδους ανυποψίαστο χαρακτήρα που θα βρουν στο διάβα τους. Παραμένοντας πάντα πιστοί στη μακάβρια φύση τους, τα μέλη της οικογένειας Άνταμς κουβαλάνε όπου κι αν βρεθούν τη σκοτεινιά και την εκκεντρικότητά τους, με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα. Οι γονείς της φαμίλιας, η Μορτίσια και ο Γκόμεζ, νιώθουν απογοητευμένοι που έχουν παραμελήσει τα παιδιά τους, τα οποία μεγαλώνουν παρακάμπτοντας τα οικογενειακά δείπνα και απασχολούνται μόνο με μακάβρια παιχνίδια τρόμου. Για να αναθερμάνουν τους οικογενειακούς δεσμούς, αποφασίζουν να μπουν όλοι μαζί στο Στοιχειωμένο τροχόσπιτο και να κάνουν κάτι ανήκουστο, να πάνε οικογενειακές διακοπές! Μάλιστα, θα αφήσουν τη Γιαγιά πίσω στο σπίτι, μόνη της… Η περιπέτεια που θα ζήσουν θα τους βγάλει από την ασφάλεια του σπιτιού τους και θα τους φέρει σε επαφή με πολλούς ανυποψίαστους χαρακτήρες. Τι θα μπορούσε, ενδεχομένως, να πάει στραβά;
1 ΠΡΟΒΟΛΗ 5.00 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (Σάββατο και Κυριακή)

Μοιραστείτε την είδηση