Απαίτηση όλων το αυτονόητο για το ΦΣ ΚΟΖΑΝΗΣ. Γράφει ο Ηλίας Κάτανας

2 Min Read

Για ακόμη μία φορά εφιστώ την προσοχή όλων των αιρετών, των αυτοδιοικητικών, των Βουλευτών, των ανθρώπων του Αθλητισμού, όλης της κοινωνίας, για τη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά άμεσα την πανάξια πρωταθλήτρια ομάδα της Κοζάνης μας.

Όλη αυτή η αναβλητικότητα δεν πρέπει να μας εφησυχάζει αλλά ούτε και να μας υπνωτίζει. Τα διάφορα κέντρα που προσπαθούν με γελοίους λόγους και τρόπους να αφαιρέσουν εξ’αγωνιστικά, την δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα της Κοζάνης που κερδήθηκε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, θα αποτύχουν. Όλοι εμείς ενωμένοι πρέπει τώρα κιόλας να αντιδράσουμε.

Οφείλουμε να προασπίσουμε τα δίκαια συμφέροντα της ομάδας μας στηρίζοντας με όλες μας τις δυνάμεις όλη αυτήν την προσπάθεια. Αυτήν την κρίσιμη ώρα οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στην Διοίκηση, στους παίκτες μας, στους προπονητές μας αλλά και στον σπουδαίο κόσμο μας ο οποίος δεν ζητά κάτι παραπάνω από το αυτονόητο. Οτιδήποτε άλλο συμβεί πέραν από αυτό που δικαιούμαστε, ως ομάδα, ως πόλη, ως κοινωνία θα μας βρει απέναντι και ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.

Η Ελληνική Δικαιοσύνη οφείλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και της ιστορίας. Η ιστορία έγραψε και δεν ξεγράφει. Η ομάδα του ΦΣ Κοζάνης Πρωταθλήτρια 2021-2022 Γ’ Εθνική στον 2ο όμιλο. Η ομάδα της Κοζάνης δικαιούται να συμμετάσχει στα μπαράζ ανόδου στην SL2. Η Κοζάνη με την αξία της θα ανέβει στη Σούπερ Λινγκ 2.-

Ηλίας Π. Κάτανας Περιφερειακός Σύμβουλος π. Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Υγείας – Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής.

Μοιραστείτε την είδηση