Αύριο η κηδεία του 37χρονου που έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία

1 Min Read

Την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι κηδεύεται ο 37χρονος που έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία σε φωτοβολταϊκό πάρκο στην περιοχή των Πετρανών.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας και της Επιθεώρησης Εργασίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό γεγονός. Ο 37χρονος χτυπήθηκε από το ρεύμα, όταν συνοδεύοντας μηχανικό που συνεργάζεται με τράπεζα για σύναψη σύμβασης, άνοιξε το χώρο που βρίσκεται ο μετασχηματιστής.
Η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης
Θλίψη και πόνο δημιουργεί η απώλεια ενός ακόμα συνανθρώπου μας, ενός ακόμα συναδέλφου. Ο άδικος θάνατος του 37χρονου άνδρα που υπέστη ηλεκτροπληξία σε Φωτοβολταϊκό Σταθμό στα Πετρανά, έρχεται με θλιβερό τρόπο να θυμίσει την ανάγκη για τήρηση όλων των μέτρων, όλων των κανονισμών και προδιαγραφών.
Είναι ευθύνη των αρμόδιων αρχών να αυστηροποιήσουν τους ελέγχους, ώστε η λίστα με τα εργατικά δυστυχήματα επιτέλους να κλείσει. Είναι αδιανόητο να χάνονται ανθρώπινες ζωές εν ώρα εργασίας.
Το ΕΚΝΚ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους συγγενείς του αδικοχαμένου άνδρα και περιμένουμε η έρευνα των αρχών να φωτίσει τις πτυχές του τραγικού δυστυχήματος και να αποδώσει τις όποιες ευθύνες.

Μοιραστείτε την είδηση