Χρήστος Ζευκλής, Δήμαρχος Βοίου: Η κοινωνία μας μπορεί να αντιμετωπίσει τον κορωνοιό τηρώντας ο καθένας μας υπεύθυνα τα μέτρα

1 Min Read

Στην ΕΡΤ και στη Δέσποινα Αμαραντίδου μίλησε ο Δήμαρχος Βοίου Χρήστος Ζευκλής, για τα κρούσματα κορωνοιού στην περιοχή. Ο κ. Ζευκλής δήλωσε πως οι κάτοικοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στις υποδείξεις του ΕΟΔΥ ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους νέους, που βρέθηκαν θετικοί στον ιό για  την υπεύθυνη όπως είπε στάση τους.

“Υπήρξε ένας κοινωνικός αυτοματισμός από την πρώτη στιγμή , περιορίστηκαν όλοι στα σπίτια τους.Κάποια καταστήματα έκλεισαν αυτοβούλως και τηρούνται τα μέτρα. Αυτό είναι ενθαρρυντικό γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσουμε αυτό που έχουμε να διαχειριστούμε” ανέφερε ο κ. Ζευκλής συμπληρώνοντας πως δεν υπάρχει κανένας στιγματισμός καθώς οι πάντες μπορεί  να νοσήσουν.

“Παροτρύνουμε τον κόσμο να κάνει χρήση της μάσκας ακόμη και σε εξωτερικό χώρο αν υπάρχει συνωστισμός, τους επιχειρηματίες να τηρούν αυστηρά τα μέτρα και αν υπάρχει η δυνατότητα και θέλουν εθελοντικά να κλείσουν τα καταστήματά τους” πρόσθεσε ενώ τόνισε πως οι απολυμάνσεις που ξεκίνησαν τον Μάρτιο θα συνεχιστούν ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο για την δημιουργία ξενώνα όπου θα φιλοξενούνται άνθρωποι που θέλουν να απομονωθούν.

“Η κοινωνία μας μπορεί να αντιμετωπίσει τον κορωνοιό τηρώντας ο καθένας μας υπεύθυνα τα μέτρα” κατέληξε..

 

Μοιραστείτε την είδηση