Καθημερινά το προσωπικό του Μαμάτσειου Νοσοκομείου μαζί με ιδιώτες -οι υπηρεσίες των οποίων έχουν επιταχθεί-, αλλά ακόμα και συνταξιούχους, δίνει τη δική του μάχη για να αντεπεξέλθει στην αυξημένη πίεση λόγω κορωνοϊού.

Όλα αυτά δείχνουν την κρισιμότητα της κατάστασης, η οποία, όπως γράφαμε και χθες, ακούει στο όνομα έλλειψη αναισθησιολόγων και άλλων ειδικοτήτων, όπως παθολόγων, εντατικολόγων κλπ.

Με τον πλέον γλαφυρό τρόπο τόσο ο διευθυντής της ΜΕΘ Κ. Στόκκος, όσο και ο συνταξιούχος αναισθησιολόγος Αθ. Δερμιτζάκης (που κλήθηκε εκτάκτως να προσφέρει τις υπηρεσίες του) περιέγραψαν τις εφιαλτικές νύχτες των εφημεριών στο Μαμάτσειο. Μάλιστα, ο πρώτος απευθύνει  για ακόμα μια φορά έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν.

Η ανάρτηση Στόκκου

Το τεράστιο πρόβλημα έλλειψης γιατρών στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο ανέδειξε για μια ακόμη φορά ο Διευθυντής της ΜΕΘ Κωνσταντίνος Στόκκος με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Σε λίγο ξεκινάει διασωλήνωση και με ρωτάει ένας συνάδελφος στην ΜΕΘ. Ποιος αναισθησιολόγος εφημερεύει σήμερα; Του απάντησα εγώ… Ποιος εντατικολόγος εφημερεύει σήμερα; Του απάντησα εγώ. Ποιος καρδιολόγος εφημερεύει σήμερα; Του απάντησα εγώ με τον κ. Λαμπρόπουλο. Οι διασωληνώσεις των ανεμβολίαστων covid-19 ασθενών συνεχίζονται… Η  νύχτα είναι μεγάλη… Εσείς συνεχίστε να μην εμβολιάζεστε»