Ευχαριστήριο του Γρηγόρη Τσιούμαρη- Στην Πτολεμαίδα η έδρα της Αντιπεριφέρειας Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

2 Min Read

Λίγο πριν αναχωρήσω από την θέση του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης που υπηρέτησα τα 2 τελευταία χρόνια θα ήθελα να  ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη για την απόφασή του να με τοποθετήσει στην θέση του Αντιπεριφερειάρχη Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (Δ.Α.Μ) που αποτελεί και το μεγάλο στοίχημα της επιβίωσης της περιοχής μας και ημών των ιδίων για την επόμενη μέρα των κοσμογονικών αλλαγών που συντελούνται στην περιοχή μας.

Δηλώνω για μια ακόμη φορά την πρόθεσή μου να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να περάσουμε όλοι μας στην μεταλιγνιτική περίοδο με υψηλές προσδοκίες από την μονοκαλλιέργεια στο νέο αναπτυξιακό μοντέλο και κυρίως για τα παιδιά μας που άθελά τους βρέθηκαν τα τελευταία χρόνια όμηροι της ανασφάλειας και της ανεργίας.

Όσον αφορά το έργο μου την διετία στην θέση του Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης φρόντισα να το κοινοποιήσω όσο το δυνατόν καλύτερα (μια ματιά και μόνο στους για αυτό που υλοποιήθηκε, υλοποιείται και θα συνεχίσει να υλοποιείται για αρκετά χρόνια).

Ευχαριστώ θερμά

  • το ανθρώπινο δυναμικό των Διευθύνσεων μας που βρίσκονται ως αφανείς πυλώνες κάτω από όλο αυτό το μεγάλο έργο
  • τους Δημάρχους για την αγαστή συνεργασία μας και ιδιαιτέρως τους προσφιλείς Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων που επισκέφτηκα (και θα συνέχιζα να επισκέπτομαι) και με επισκέφτηκαν.
  • και φυσικά ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στις κυρίες του Γραφείου μας που με περισσό ζήλο στήριξαν το πολύ απαιτητικό μας έργο καλύπτοντας μάλιστα και τα κενά της έλλειψης του απαιτούμενου προσωπικού.

Όσο για την αντικαταστάτριά μου κυρία Κατερίνα Δαδαμόγια της εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και φυσικά θα βρίσκομαι δίπλα της οποτεδήποτε με  χρειαστεί.

Τα νέα μας γραφεία θα λειτουργήσουν σύμφωνα με την επιθυμία του Περιφερειάρχη στο φυσικό και γεωμετρικό κέντρο βάρους της προ και μετά λιγνίτη εποχής στο κτίριο της Π.Ε. στην ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ.

 

 

Μοιραστείτε την είδηση