Ικανοποίηση του Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης Π. Πλακεντά για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας- Έρχεται νέο κύμα χιονιά

1 Min Read

Ικανοποιημένος  από τον  τρόπο  αντιμετώπισης του κύματος κακοκαιρίας από τον κρατικό μηχανισμό είναι ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κοζάνης Παναγιώτης Πλακεντάς.

” Τις τελευταίες μέρες περνάνε μια δύσκολη περίοδο με ολικό παγετό και χιονόπτωσεις. Η ΠΕ Κοζάνης έχει οργανωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αντιμετωπίσει με τον καλύτερο τρόπο τις καιρικές συνθήκες. Μέχρι στιγμής έχει κυλήσει με ικανοποιητικό ρυθμό ο αποχιονισμός, με πολύ κόπο και ξενύχτι από πλευράς εργαζομένων”.

Ο κ. Πλακεντάς σημείωσε επίσης  πως οι υπηρεσίες της Περιφέρειας σε συνεργασία με όλους τους φορείς έχουν  ελαχιστοποιήσει τα προβλήματα. “Μέχρι σήμερα δεν υπήρξαν  αποκλεισμένα χωριά ή δρόμοι κλειστοί. Οι μεγάλοι οδικοί άξονες όπως η Εγνατία, Πτολεμαίδα Φλώρινα είναι καθαροί , ενώ μεγάλη προσοχή δίνεται να είναι ανοιχτή η πρόσβαση στις μονάδες υγείας”.

Τέλος, ο κ. Πλακεντάς προειδοποίησε πως αναμένεται ένα ένα έντονο κύμα κακοκαιρίας από την Τρίτη το απόγευμα μέχρι και την Τετάρτη το μεσημέρι. “Να προσπαθήσουν οι πολίτες να κάνουν μόνο τις απολύτως απαραίτητες μετακινήσεις” συμβούλεψε.

Μοιραστείτε την είδηση