Ο καλύτερός μας εαυτός

1 Min Read

Τον καλύτερό τους εαυτό δίνουν οι εργαζόμενοι όλο αυτό το διάστημα. Παρά την πίεση, το άγχος και το φόβο από την καθημερινή επαφή με τόσο ανθρώπους, εργαζόμενοι σε σούπερ-μάρκετ, εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, ιατρεία, καφέ, ταχυμεταφορές και διανομή, στην πλειονότητά τους κράτησαν μια πολύ σοβαρή και συνεπή στάση.
Το ίδιο τις τελευταίες μέρες κάνουν και οι εξυπηρετούμενοι που με ηρεμία κρατούν τις αποστάσεις και τη σειρά τους στην “ουρά”, χωρίς να ξεφυσούν και να φωνάζουν.
Όπως έχουμε ξαναπεί κάθε κρίση λειτουργεί ως μέγα-επιταχυντής και φέρνει γρηγορότερα μπροστά μας εξελίξεις. Εκόντες άκοντες εφαρμόζουμε πρακτικές και ακολουθούμε οδηγίες που ενδεχομένως θα χρειαζόμασταν, υπό διαφορετικές συνθήκες, πολύ καιρό να “χωνέψουμε”.
Όπως το ότι δεν θα μπορούμε να κάνουμε αναλήψεις και καταθέσεις ποσών κάτω από ένα ύψος από τα ταμεία των τραπεζών ή ότι θα πληρώνουμε τα πάντα ηλεκτρονικά.
Όλο αυτό που “χτίστηκε” την περίοδο που πέρασε και αφορά αποκλειστικά την συνεργασία και την αλληλεγγύη, ας ελπίσουμε ότι θα κεφαλαιοποιηθεί. Τουλάχιστον κάτι να μας μείνει.

Μοιραστείτε την είδηση