Πρόθεση της ΕΤΒΑ να ολοκληρώσει τις υποδομές για την ΒΙΠΕ Κοζάνης- Πιέσεις από την Περιφερειακή Αρχή

1 Min Read

Την επίσπευση των διαδικασιών για την έγκριση και αδειοδότηση της ΒΙ.ΠΕ. Κοζάνης ζήτησε από τη Γενική Γραμματέα Βιομηχανίας κα Θέμις Ευτυχίδου, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης.

Επισημαίνοντας προς τη νέα Γενικό την κρισιμότητα της κατάστασης λόγω έλλειψης οργανωμένων χώρων επενδύσεων στην Π.Ε. Κοζάνης ο κος Κασαπίδης, ζήτησε τη συνδρομή της κας Ευτυχίδου για την οριστική επίλυση του χρονίζοντος αυτού προβλήματος.

- Advertisement -

Ήδη η ΕΤΒΑ-ΒΙΠΕ υπέβαλλε την προηγούμενη εβδομάδα και τα τελευταία δικαιολογητικά που απαιτούνταν για τη ΒΙΠΕ Κοζάνης όπως τόνισε ο Δ/ντας Σύμβουλος κος Ψαθάς κατά τη συνάντηση που είχε μαζί του στην Αθήνα ο κος Κασαπίδης, ενώ ο Περιφερειάρχης ζήτησε και την υλοποίηση συγκεκριμένων έργων που εκκρεμούν στη ΒΙ.ΠΕ. Φλώρινας.

Όπως διαβεβαίωσε ο κος Ψαθάς, πρόθεση της ΕΤΒΑ είναι να πραγματοποιήσει και να ολοκληρώσει τα έργα υποδομής που λείπουν ενώ σημαντική θα είναι και η συμβολή της Περιφέρειας και του Δήμου Φλώρινας για την αναβάθμιση της βιομηχανικής περιοχής, με τη στήριξη έργων υποδομής ύδρευσης και φυσικού αερίου.

Μοιραστείτε την είδηση