Στ. Λαμπρόπουλος: «Έχουμε ένα από τα πιο οργανωμένα καρδιολογικά εργαστήρια»

2 Min Read

Στόχος του η δημιουργία αιμοδυναμικού εργαστηρίου και η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους ασθενείς

«Έχουμε ένα από τα πιο οργανωμένα καρδιολογικά εργαστήρια» είπε, μιλώντας στον «Χ», ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του «Μαμάτσειου» Νοσοκομείου Κοζάνης Στυλιανός Λαμπρόπουλος, ο οποίος σε συνέντευξή του ανέλυσε την κατάσταση που βρίσκεται η καρδιολογική κλινική αυτή την περίοδο και τη συνέκρινε με το πως ήταν όταν είχε αναλάβει πριν αρκετά χρόνια.

«Τα πράγματα όταν ανέλαβα ήταν πολύ δύσκολα. Υπήρχαν μόνο τρείς γιατροί στο σύνολο, χωρίς κανέναν ειδικευόμενο. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πέντε ειδικοί γιατροί και περιμένουμε και ειδικευόμενους» είπε ο ίδιος.

«Η κλινική απέκτησε μια πολύ εξοπλισμένη στεφανιαία μονάδα. Έχουμε ένα από τα πιο οργανωμένα και εξοπλισμένα καρδιολογικά εργαστήρια» συμπλήρωσε ο κ. Λαμπρόπουλος και αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο που επιτελεί το τακτικό ιατρείο, το οποίο λειτουργεί σε ημερήσια βάση. «Η κλινική μας λειτουργεί και εφημερεύει κάθε μέρα. Έχουμε μεγάλο όγκο περιστατικών, ο οποίος περνάει όλος από το νοσοκομείο μας και το τακτικό ιατρείο» τόνισε ο Διευθυντής της Καρδιολογικής.

Επόμενος στόχος του κ. Λαμπρόπουλου είναι η δημιουργία αιμοδυναμικού εργαστηρίου, το οποίο θα λειτουργεί σε καθημερινή βάση, θα αναβαθμίσει τις υπηρεσίες που παρέχονται στους ασθενείς και είναι απαραίτητο για την περιοχή. «Θέλουμε να δώσουμε περισσότερο βάρος και προσοχή στην πρόληψη και στην πρωτοβάθμια περίθαλψη. Θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο με δραστηριότητες και δράσεις όχι μόνο εντός του νοσοκομείου αλλά και εκτός, όπως σχολεία, υπηρεσίες κ.α. Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε συνεχώς υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους συνανθρώπους μας» σημείωσε ο κ. Λαμπρόπουλος.

Θένια Βασιλειάδου-www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση