Στην Κοζάνη την Κυριακή εκπρόσωποι της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων

1 Min Read

Ευρεία σύσκεψη με κτηνοτρόφους και αγρότες στο Εργατικό Κέντρο

Σύσκεψη αγροτών και κτηνοτρόφων που αποτελούν μέλη των συλλόγων της Δυτικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Μαϊου στις 7 το απόγευμα στην Κοζάνη και στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου. Πρόκειται για την πρώτη διευρυμένη σύσκεψη που γίνεται μετά τις αγροτικές κινητοποιήσεις.

Σε ανακοίνωσή της η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων, μιλά για ανάγκη ενδυνάμωσης και οργάνωσης του αγροτικού κινήματος και καλύτερου συντονισμού σε πανελλαδικό επίπεδο. Στο πλαίσιο αυτό εκπρόσωποι της Επιτροπής θα βρεθούν στην Κοζάνη για να συνομιλήσουν με κτηνοτρόφους και αγρότες της περιοχής, προκειμένου να ακούσουν και να καταγράψουν τα προβλήματα και να συναποφασίσουν ένα πλαίσιο δράσεων για το επόμενο διάστημα.

«Καλούμε τους Αγροτικούς και Κτηνοτροφικούς Συλλόγους της Δυτικής Μακεδονίας, τις επιτροπές αγώνα,  κάθε αγρότη και αγρότισσα να συμμετέχει στην σύσκεψη και με τον προβληματισμό τους να συμβάλουν στην καλύτερη οργάνωση του αγροτικού κινήματος στην περιοχή» αναφέρουν χαρακτηριστικά στο κάλεσμά τους οι συντονιστές της σύσκεψης.

Όλγα Τουφεγγοπούλου www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση