Συνεχίζονται και ολοκληρώνονται οι εργασίες στον Δήμο Βοΐου

1 Min Read

Συνεχίζονται  και ολοκληρώνονται οι εργασίες στον Δήμο Βοΐου και συγκεκριμένα:

  1. Συνεχίζεται ο καθαρισμός του οδικού δικτύου του Δήμου Βοΐου από αυτοφυή βλάστηση, αγριόχορτα, καθώς και από κλαδιά δέντρων και θάμνων. Καθαρίζονται οι διαχωριστικές νησίδες ,τα πρανή και τα ερείσματα του οδικού δικτύου με συνεργεία και ειδικά μηχανήματα που προμηθεύτηκε ο Δήμος το προηγούμενο χρονικό διάστημα για την υλοποίηση του έργου.
  2. Ολοκληρώθηκε το έργο που αφορά στην αγροτική οδοποιία στις Κοινότητες της Μολόχας και Διχείμαρου με σκοπό τη βελτίωση της πρόσβασης στις γεωργικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις.
  3. Σε συνέχεια των προηγούμενων εργασιών στο γήπεδο της Νεάπολης, ανακαινίστηκε πλήρως η κερκίδα στο γήπεδο ποδοσφαίρου με τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων, αφαίρεση των σπασμένων καθισμάτων και τοποθέτηση πάγκων στον αγωνιστικό χώρο.

Το γήπεδο έχει πλέον τις σωστές υποδομές για την χρήση από τους αθλητές αλλά και από τους φιλάθλους.

  1. Πραγματοποιήθηκε ασφαλτόστρωση δρόμων και πλακόστρωση πεζοδρομίων στη Νεάπολη για την ευκολότερη μετακίνηση των οχημάτων και των πεζών.
  2. Τοποθετήθηκαν κάγκελα στις παιδικές χαρές στη Νεάπολη και στο Τσοτύλι για την μεγαλύτερη ασφάλεια των κατοίκων και ιδιαίτερα των παιδιών.

 

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει τις εργασίες στις Κοινότητες του Δήμου με σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων.

Μοιραστείτε την είδηση