Την Πέμπτη σε Κοζάνη και Πτολεμαϊδα ο Δημήτρης Κουτσούμπας

3 Min Read

Σε Κοζάνη και Πτολεμαϊδα θα βρεθεί την Πέμπτη ο Γενικός Γραμματέας του Κ.Κ.Ε. Δημήτρης Κουτσούμπας, στο πλαίσιο του «πολιτικού ανοίγματος» που κάνει το κόμμα πανελλαδικά με την «αγωνιστική συμπόρευση με το Κ.Κ.Ε.», ένα κάλεσμα προς τους πολίτες. Το ΚΚΕ βάζει ψηλά στην ατζέντα του την συγκεκριμένη παρέμβαση λόγω της δύσκολης περιόδου που διανύει η χώρα και η Ευρώπη με οικονομική και ενεργειακή κρίση.

Ο γραμματέας της Τ.Ε. του Κ.Κ.Ε. & μέλος του Γ.Π. Δυτικής Μακεδονίας Γιάννης Κανάτσιος μιλώντας στον «Χ», είπε πως η πολιτική συγκέντρωση που γίνει το βράδυ της Πέμπτης στην Αίθουσα Τέχνης στην Κοζάνη, έχει μια ιδιαίτερη σημασία τη δεδομένη χρονική περίοδο καθώς «ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος στο έδαφος της Ουκρανίας βρίσκεται σε εξέλιξη» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Ταυτόχρονα θα δωθεί η δυνατότητα να ανοιχτεί και να αναδειχθεί η πολιτική πρόταση του κόμματος γύρω από αυτές τις εξελίξεις και βέβαια τα όσα θα πει ο κ. Κουτσούμπας γύρω από τα ενεργειακά και τις εξελίξεις που υπάρχουν συνολικά για την απελευθέρωση της ηλεκτρικής ενέργειας και τις κατευθύνσεις προς την πράσινη μετάβαση.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Κουτσούμπα έχει ως εξής :

  • 11:00 Συνάντηση με τον Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά, στο Δημαρχείο Εορδαίας.
  • 12:00 Ομιλία σε εργαζομένους στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου.
  • 17:30 Συνάντηση με το Δ.Σ. της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων και Κ.Υ. Δυτικής Μακεδονίας, στο ξενοδοχείο «Αλιάκμων» στην Κοζάνη.
  • 19:00 Ομιλία στην Αίθουσα Τέχνης του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης.

Εδώ και λίγες μέρες το ΚΚΕ έχει πραγματοποιήσει αλλεπάλληλες δράσεις σε όλη την Δυτική Μακεδονία, προκειμένου το κάλεσμα της Πέμπτης να φτάσει σε σημαντικούς χώρους εργασίας όπως η ΛΑΡΚΟ, η Δ.Ε.Η., σε χώροι της υγείας και της εργασίας γενικότερα καθώς και του αγροτικού τομέα.

«Θέλουμε αυτή η εκδήλωση να στείλει ένα μήνυμα καταδίκης στην πολιτική που εφαρμόζεται σήμερα από την Κυβέρνηση και την στήριξη των άλλων κομμάτων γύρω από την εμπλοκή της χώρας μας στα ζητήματα του πολέμου και ταυτόχρονα θέλουμε να στείλουμε και ένα μήνυμα ως «αγωνιστική συμπόρευση με το Κ.Κ.Ε.», ότι υπάρχει διέξοδος και ότι υπάρχει και άλλη λύση. Το Κ.Κ.Ε. καταθέτει όλες τις δυνάμεις του για την οργάνωση του αγώνα και της πάλης για την υπεράσπιση του εισοδήματος των εργαζομένων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων. Σε αυτή την κατεύθυνση κάνουμε ένα πλατύ κάλεσμα στους κατοίκους της περιοχής να έρθουν να ακούσουν την πολιτική πρόταση του» κατέληξε ο κ.Κανάτσιος.


Θένια Βασιλειάδου xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση