Β. Σημανδράκος: Στο θέμα του νοσοκομείου τώρα θα καταγραφεί στην πολιτική ιστορία του τόπου η στάση του καθενός

2 Min Read

Την πεποίθηση του πως η περιοχή πρέπει να εκμεταλλευτεί την παραδοχή του Υπουργείου Υγείας δια της αναπληρωτρίας Υπουργού Μίνας Γκάγκα πως χωρά στο σχεδιασμό ένα νέο νοσοκομείο στην περιοχή, εξέφρασε με ανάρτηση του ο επικεφαλής της παράταξης «Κοζάνη Μπροστά» και αντιδήμαρχος Πολεοδομίας του Δήμου Κοζάνης Βαγγέλης Σημανδράκος.

Στην ανάρτηση του ο κ. Σημανδράκος αναφέρει:

Mε χαρά διαπιστώνουμε οτι μετά την πρωτοβουλία του Δήμου Κοζάνης να εκπονήσει μελέτη σκοπιμότητας για την αναγκαιότητα ανασχεδιασμού του υγειονομικού χάρτη της περιοχής, η οποία κατέδειξε και την ανάγκη ανέγερσης ενός νέου Νοσοκομείου πλησίον του κόμβου της Εγνατίας, έσπασε η πολυετής σιωπή πολλών.

Οποιοσδήποτε μπορεί να πιστεύει ή να χαρακτηρίσει το αίτημα διεκδίκησης του Δημάρχου Κοζάνης, του Κ. Μιχαηλίδη ή του Ευ. Σημανδράκου για τη δημιουργία ενός νέου Νοσοκομείου ως λαϊκισμό.

Μπορεί κανείς επίσης να είναι αντίθετος με αυτή τη διεκδίκηση για τους δικούς του προσωπικούς και άγνωστους λόγους.

Όταν όμως η ίδια η αναπληρώτρια Υπουργός υγείας επιβεβαιώνει οτι χωράει ένα νέο Νοσοκομείο στην περιοχή, δεν είναι η ώρα για να ξεκινήσουμε τις μικροπολιτικές αλλά η ώρα για να εκμεταλλευθούμε την παρούσα μοναδική συγκυρία.

Πέρα του οτι χρωστάμε αυτό το νοσοκομείο στους γονείς μας, το οφείλουμε στα παιδιά μας. Για να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη πανδημία.

Τώρα θα ληφθούν γενναίες αποφάσεις και τώρα θα καταγραφεί στην πολιτική ιστορία του τόπου η στάση του καθενός.

Μοιραστείτε την είδηση