Ξενοδοχείο; Ευχαριστώ, θα προτιμήσω βίλλα!

3 Min Read

Σκέφτηκες ποτέ αντί να περάσεις της διακοπές σου σε ένα ξενοδοχείο όπως κάθε χρόνο, να μείνεις σε μια βίλλα; Οι βίλλες είναι συνήθως ιδιόκτητες κατοικίες που διατίθενται προς ενοικίαση. Οι επιλογές ποικίλουν ανάλογα με τις ανάγκες σου αλλά και την τσέπη σου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχεις την δυνατότητα μιας μοναδικής εμπειρίας διαμονής σε πολύ λογική τιμή, ιδιαίτερα όσο αυξάνεται ο αριθμός των ενοίκων.

 

Το κύριο προτέρημα μίας τέτοιας επιλογής είναι η επαφή με το τοπικό στοιχείο του επιλεγόμενου προορισμού, αφού συνήθως οι βίλλες είναι παραδοσιακές κατοικίες σε μοναδικές και συχνά πλεονεκτικές τοποθεσίες της περιοχής. Οι παροχές μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με την πολυτέλεια της οικίας, δεν παύουν όμως να προσφέρονται όλες οι βασικές συσκευές ενός σπιτιού. Αυτό λοιπόν είναι και το σημαντικότερο πλεονέκτημα όσο αφορά στον έλεγχο των εξόδων. Καθημερινές ανάγκες που προκύπτουν όπως πλύσιμο, σιδέρωμα, μαγείρεμα για τα οποία θα υπήρχαν αντίστοιχες χρεώσεις κατά την διαμονή σε ένα ξενοδοχείο τα έξοδα αυτά μπορούν να περιοριστούν στο ελάχιστο μένοντας σε μια βίλλα!

 

Σήμερα με την πληθώρα των διαθέσιμων μη κατοικήσιμων ακινήτων, οι διακοπές σε μια βίλλα απέχουν μόνο ένα τηλέφωνο ή μια επίσκεψη στο διαδίκτυο. Υπάρχει λοιπόν η δυνατότητα επικοινωνίας είτε απευθείας με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου ή με μια από τις πολυάριθμες εταιρείες που αναλαμβάνουν την ενοικίαση κατοικιών για εποχιακή χρήση. Στην περίπτωση αυτή, αν και αναμένεται να υπάρχει επιπλέον επίπτωση στο κόστος της ενοικίασης, η εταιρεία δίνει την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε πολυάριθμες κατοικίες, ενώ υπάρχει πάντα μια αντικειμενική συμβουλή ενός επαγγελματία. Έτσι λοιπόν μην παραλείψετε να ρωτήστε για οποιαδήποτε λεπτομέρεια μπορεί να συμβάλει στην μεγαλύτερη απόλαυση των διακοπών σας! Το σύνολο των εταιρειών επίσης έχει λεπτομερέστατες ιστοσελίδες με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και ανάλυση όλων των στοιχείων της βίλλας όπως τοποθεσία, προσβασιμότητα και παροχές. Συχνά υπάρχει η δυνατότητα σχολίων από προηγούμενους ένοικους, δίνοντας συχνά μια πιο ρεαλιστική αίσθηση του τι μπορεί να περιμένει τον επισκέπτη. Όσο αφορά στις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες κατά την διάρκεια των διακοπών σου, όπως ενοικίαση αυτοκινήτου, κράτηση εισιτηρίων, αναλυτική ενημέρωση για αξιοθέατα της περιοχής, δυνατότητα για πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες, ή απλά καθαρισμός του σπιτιού και εφοδιασμός της κουζίνας, μια τέτοια εταιρεία μπορεί να παρέχει τις καλύτερες δυνατές τις λύσεις. Ακόμα και σε περίπτωση που προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα, υπάρχει πάντα η δυνατότητα επικοινωνίας με εκπρόσωπο της εταιρείας ο οποίος γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες της κατοικίας.

 

Δώσε λοιπόν στον εαυτό σου την δυνατότητα μιας νέας, μοναδικής εμπειρίας ξεκούρασης και πολυτέλειας στους δικούς σου προσωπικούς ρυθμούς, διαμορφώνοντας το προσωπικό σου τοπίο των ιδανικών διακοπών.

 

Πηγή Άρθρου E-agents Μεσιτικό πρόγραμμα 

Μοιραστείτε την είδηση