Υπό βροχή η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου- Μήνυμα εμβολιασμού αλλά και στήριξης της αγοράς έστειλε ο Δήμαρχος Κοζάνης

1 Min Read

Υπό τους ήχους της “Πανδώρας” σε μια λιτή εκδήλωση, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά και των κακών καιρικών συνθηκών, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, από τον δήμαρχο Λάζαρο Μαλούτα.

Ο κόσμος που μαζεύτηκε στην κεντρική πλατεία, κρατώντας ομπρέλες, με χειροκροτήματα υποδέχθηκε το άναμμα του δέντρου, ενώ άκουσε τα κάλαντα και την «Άγια Νύχτα» από την «Πανδώρα».

«Είναι και φέτος μια δύσκολη χρονιά και αναγκαζόμαστε να περάσουμε για δεύτερη χρονιά την εορταστική περίοδο εν μέσω κορωνοϊού» είπε ο δήμαρχος Λάζαρος Μαλούτας και θύμισε τα μέτρα που πρέπει όλοι να τηρούμε, αλλά και την ανάγκη για εμβολιασμό. «Μπαίνουμε στην εορταστική περίοδο και γιορτάζουμε και απόψε τη Λευκή Νύχτα. Η αγορά της Κοζάνης είναι πλούσια προσφέρει τα πάντα και περιμένει όλους να τη στηρίξουν, αποκτώντας εορταστική διάθεση» ανέφερε ο κ. Μαλούτας.

Μοιραστείτε την είδηση