2022 ευχές από τα Όνειρα Ψυχών του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης

2 Min Read

Εύχομαι το 2022 να φέρει μια «πανδημία» ειρήνης και αγάπης σε όλον τον κόσμο.

Ελπίζω οι άνθρωποι να προσπαθήσουμε αυτές τις γιορτές να ξαναβρούμε την ανθρωπιά μέσα μας και να αλλάξουμε πορεία, οδεύοντας προς μια καλύτερη προοπτική του εαυτού μας.

Είθε η αγάπη κι η χαρά να φωλιάσει στις καρδιές όλων μας, προσθέτοντας μια νότα ευτυχίας στη δύσκολη καθημερινότητα αυτής της εποχής!

Ολοκληρώνεται και η διαδρομή του τρένου του 2021. Από όλους εμάς προς όλους εσάς, εγκάρδιες ευχές.

Καλά Χριστούγεννα, με έναν πιο ευτυχισμένο καινούριο χρόνο ελπίζω… 😑😑 Γιατί ο συγκεκριμένος θα μπορούσε να είναι καλύτερος – δεν κρατήθηκα, συγγνώμη. Περιμένω ένα μαγικό 2022 με υγεία, χαρά και ευημερία για όλους!! 😘😘

Άλλος ένας φρικτός χρόνος φτάνει στο τέλος του. Εύχομαι λοιπόν ο καινούριος χρόνος να μπει με χαρά, υγεία, αγάπη, ευτυχία και πάνω από όλα χωρίς COVID-19. Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλους.

Ας γίνει φέτος η ψυχή μας η φάτνη που θα γεννηθεί η αγάπη και το συναίσθημα. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά, υγεία και ευτυχία για κάθε μέρα του χρόνου.

ΟΝΕΙΡΑ ΨΥΧΩΝ

Τι είναι τα Όνειρα Ψυχών; Δύο λέξεις χίλιες σημασίες. Σ’ αυτήν εδώ τη στήλη οι μαθητές και οι μαθήτριες του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης μοιράζονται τα όνειρα, τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους μέσα από τα δικά τους ποιήματα, διηγήματα και άρθρα.

 

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση