Αντικοινωνική συμπεριφορά

1 Min Read
Είναι καθαρά αντικοινωνική και δύσκολα εξηγήσιμη η συμπεριφορά που έδειξαν όσοι βρίσκονται μπλεγμένοι στη διαδικασία έκδοσης και λήψης πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού.
Πρέπει να είναι κάποιος απόλυτα απορροφημένος στο εγώ του, ώστε να μην παρατηρήσει τι συμβαίνει γύρω του. Ότι δηλαδή χιλιάδες άνθρωποι έμειναν κλεισμένοι χωρίς δουλειές και  εισοδήματα για πάνω από ενάμιση χρόνο, λόγω του κορωνοϊού. Ότι αυτοί οι άνθρωποι υπήρξαν συνεπείς στις δουλειές τους και μόλις έγινε διαθέσιμο το εμβόλιο έσπευσαν να το κάνουν για να διευκολύνουν τη δική τους ζωή, αλλά και τη ζωή των γύρω τους.
Όποιος δεν θέλει να εμβολιαστεί, μπορεί να μην εμβολιαστεί και να αντιμετωπίσει τις όποιες συνέπειες της επιλογής του. Όπως, εξάλλου, και όλοι οι υπόλοιποι. Είναι, όμως, άλλο πράγμα να μην θέλεις να εμβολιαστείς και άλλο να εξαπατάς τους γύρω σου, δηλώνοντας εμβολιασμένος.
Για όσους βρίσκονται πίσω από τη διαδικασία αυτή, τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα, αφού δείχνουν ότι δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό, προκειμένου να κερδίσουν ίσως κάποια ευρώ ή ποιος ξέρει άλλο τι.
Μοιραστείτε την είδηση