Βαφτίζουν τον εαυτό τους άντρα αυτοί που δεν ξέρουν πως να κατακτήσουν μια γυναίκα όπως αρμόζει, να φλερτάρουν, να κάνουν ένα ευγενικό κομπλιμέντο, να ρισκάρουν κι ας αποτύχουν.

Αυτοί που θεωρούν ότι είναι το ισχυρό φύλο και πρέπει να επιβάλλονται, με όποιο τρόπο νομίζουν ότι θα φανούν άντρες. Αυτοί που θεωρούν τη βία μέσο χειραγώγησης και κτήσης. Ίσως αυτό μπορούν.

Βαφτίζουν τον εαυτό τους άντρα αυτοί που η μαγκιά τους είναι μεγαλύτερη από το μπόι τους και πιστεύουν ότι τα νέα κορίτσια γοητεύονται από τους νταήδες. Μάθε φίλε πως η  γυναίκα ότι ηλικία και να έχει θέλει σεβασμό, τρυφερότητα και αγάπη. Αν δεν το ‘χεις, άστο… παίξε με κάτι άλλο.

Βαφτίζουν τον εαυτό τους γνήσια αρσενικά αυτοί που θεωρούν τη μονογαμία ελάττωμα, κι επιδίδονται σε ένα κυνήγι θηλυκών για να επιβεβαιώσουν τον δήθεν ανδρισμό τους. Κατάντια…

Αυτοί που ολημερίς με ένα κινητό στο χέρι το παίζουν εραστές του πληκτρολογίου και σκορπούν φατσούλες και καρδούλες , ελπίζοντας πως το δόλωμα θα τσιμπήσει.

Βαφτίζουν τον εαυτό τους άντρα αυτοί που δεν δέχονται την απόρριψη και διεκδικούν τον έρωτα με τη βία, χτυπώντας και σκοτώνοντας γιατί ήταν η κακιά η ώρα βλέπεις.  Αύριο μπορεί να είναι η κόρη σου, η αδερφή σου, ένας δικός σου άνθρωπος το θύμα, θα το άντεχες;

Αυτοί που θεωρούν τη γυναίκα αντικείμενο, υπηρέτρια, δούλα, δικό τους απόκτημα χωρίς αέρα να αναπνέει, χωρίς δικαιώματα.

Γνήσια αρσενικά, άντρες παλιάς κοπής, θύτες χωρίς μέτρο και έλεγχο.  Αυτοί που ρίχνουν το φταίξιμο στη γυναίκα γιατί δήθεν προκαλεί με την εμφάνισή της. Από πότε υπάρχει κανόνας που ορίζει πως να ντύνεται και πως να είναι η εμφάνιση μια γυναίκας;

Μάθε φίλε πως όταν μια γυναίκα περιποιείται τον εαυτό της  το κάνει γιατί απλά της αρέσει, για να αισθάνεται η ίδια όμορφη και γιατί της αξίζει. Αν δεν μπορείς να θαυμάσεις απλά το ωραίο, τότε δεν κάνεις γι’ αυτήν.

Αισιόδοξο είναι το γεγονός ότι μέσα σε αυτή τη μάζα των αρσενικών σήμερα υπάρχουν ακόμη άντρες που ξέρουν να φέρονται, να αγαπούν, να ερωτεύονται  και να φέρονται στη γυναίκα με σεβασμό και τρυφερότητα.

Δεν υπάρχουν αρσενικά παλιάς και νέας κοπής, υπάρχουν άντρες που άλλοι τιμούν κι άλλοι όχι τα παντελόνια που φορούν.

Άκου, εσύ που θεωρείς τον εαυτό σου άντρα… η γυναίκα δεν είναι θήραμα να το κυνηγάς, ούτε θύμα να το εκμεταλλεύεσαι , είναι σύντροφος, συνοδοιπόρος, ο άνθρωπός σου. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις, τότε απλά μην βλάπτεις. Μείνε μόνος σου…