Εικόνα και ουσία

1 Min Read

Είναι αλήθεια ότι “βομβαρδιζόμαστε” το τελευταίο διάστημα από ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων. Μπροστά από τα μάτια μας περνούν εκατοντάδες ονόματα και ιδιότητες, με φωτογραφίες συνήθως με στημένες πόζες και άνευρες χειραψίες με τους επικεφαλής των συνδυασμών και βιογραφικά που δεν διαβάζει κανείς.

Στην πλειονότητά τους οι υποψήφιοι πιστεύουν πως αρκεί αυτό για να συστηθούν στο κοινό, ακολουθώντας την πεπατημένη. Μόνο που το κοινό πλέον δεν είναι αυτό που ήταν κάποιες δεκαετίες πριν. Έχει φουλάρει από πληροφορία και με δυσκολία συγκρατεί πράγματα, πολύ δε περισσότερο αν αυτά δεν έχουν να προσθέσουν κάτι καινούργιο.

- Advertisement -

Μέσα από αυτό το σωρό θα ξεχωρίσουν αυτοί που θα κάνουν κάτι διαφορετικό και θα μπορέσουν να μιλήσουν με αμεσότητα. Αλλά κυρίως αυτοί που θα συμμετέχουν στη δημόσια συζήτηση, κοινωνώντας τις θέσεις τους στο ευρύ κοινό. Και προσοχή, όχι τοποθετούμενοι επί παντός επιστητού, αλλά με βάση τις δικές τους εμπειρίες και γνώσεις για τον χώρο που βρίσκονται. Περιμένουμε, λοιπόν, να τους/ις ακούσουμε.

Μοιραστείτε την είδηση