Μείζων δε τούτων η αγάπη

1 Min Read

Η κοινωνία προχωρά και πολλά απ’ όσα ενδεχομένως ακούγονταν ξένα ή παράξενα πριν από μερικές δεκαετίες, σήμερα αποτελούν συνηθισμένες επιλογές ζωής.

Όσο, λοιπόν, η κοινωνία προχωρά οι θεσμοί και το νομικό πλαίσιο οφείλουν να εξελίσσονται, προσπαθώντας να εξασφαλίσουν ευημερία για όλους.

- Advertisement -

Την ώρα που τα ομόφυλα ζευγάρια ζουν μαζί εδώ και χρόνια και σε χώρες, όπως η Ολλανδία, η δυνατότητα αυτή διασφαλίζεται νομικά εδώ και 23 χρόνια, είναι απαραίτητο και η Ελλάδα να κάνει αυτό το βήμα. Ένα βήμα που θα εξασφαλίσει την ευζωία αυτής της ομάδας των συνανθρώπων μας που πρέπει επιτέλους να έχουν ό,τι τους αξίζει. 

Σε ό,τι δε αφορά στην τεκνοθεσία είναι μάλλον προτιμότερο ό,τι συμβαίνει, να συμβαίνει νόμιμα με όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται, από το να γίνεται παράνομα και με τις όποιες αρνητικές συνέπειες για τα παιδιά.

Στο τέλος της ημέρας το σημαντικότερο όλων είναι να μεγαλώνουν παιδιά με αγάπη και ασφάλεια σ’ ένα υποστηρικτικό οικογενειακό περιβάλλον. Κι αυτό δεν ορίζεται από τη σύνθεση των μελών του, αλλά από την αγάπη με την οποία περιβάλλουν τα παιδιά.  

Μοιραστείτε την είδηση