Το δράμα του μετεωρολόγου

1 Min Read

Η εικόνα του μετεωρολόγου και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Καλλιάνου, στο βίντεο που έκανε για να αφηγηθεί την περιπέτεια του πατέρα του, είναι σοκαριστική. Όχι, φυσικά γιατί βλέπουμε έναν άνθρωπο να κλαίει σε εμφανέστατα ταραγμένη διάθεση. Αλλά γιατί βλέπουμε έναν βουλευτή, έναν δηλαδή άνθρωπο προφανέστατα κοντά στην εκτελεστική εξουσία, να κάνει αυτό που θα έκανε ο καθένας από εμάς. Να χρησιμοποιεί τα social media για να πετύχει να ασχοληθούν με την υπόθεσή του.

Πριν λίγες μέρες, στην έρευνα της Διανέοσις, διαβάζαμε ότι η εμπιστοσύνη στους θεσμούς είναι στα τάρταρα. Γιατί άραγε; Γιατί στο τέλος ακόμη και οι ίδιοι οι υπουργοί, τα μέλη δηλαδή της εκτελεστικής εξουσίας, θα αναγκάζονται να βγαίνουν στα κανάλια για να πετύχουν αυτό που θέλουν. Και το χειρότερο είναι ότι δεν θα έχουν και τον άνθρωπό τους εκεί, αφού έχει βάλει πλώρη για τις Βρυξέλλες.

- Advertisement -

Για να σοβαρευτούμε, το πρόβλημα είναι μεγάλο κι αν αναγκάζεται ένας βουλευτής να χρησιμοποιεί τη δημοσιότητα για να λύσει το πρόβλημά του, τότε τι μένει για όλους εμάς τους κοινούς θνητούς;

Μοιραστείτε την είδηση